Een limousine huurt u voor de volgende gelegenheid.

Ongekend veel mogelijkheden

Voor welke service wilt u een limousine huren?

Avond Uit

Een heerlijk diner, een speciale gelegenheid of gewoon een avondje stappen, laat u brengen en/of halen met een van onze limousines en niemand hoeft de BOB te zijn! Uw feestje begint uiteraard al in de limousine. U kiest gemakkelijk uw eigen muziek en beluisterd deze met de high end audio systeem van de limousine.

Bruiloften

Maak van uw speciale dag een droomdag samen met Big Limo Limousines! Uw professionele chauffeur arriveert in pak en staat jullie bij waar nodig. Dit wordt de dag van uw leven! Een fles champagne openen tijdens de rit is een beleving die u zich nog vaak zult herinneren.

Business Event

Een eye-catcher nodig tijdens een marketingactie, vervoer van een zakenrelatie? Of het personeelsfeest in stijl laten beginnen, Big-Limo Limousines staat voor u klaar! Voor kleine of grote gezelschappen.

Rondrit

Een rondrit is een van de meest gevraagde services van Big-Limo Limousines. Gewoon een romantische rondrit ter gelegenheid van bijvoorbeeld een 5 jarig huwelijk, met al dan niet gewenst een tussenstop op een bijzondere locatie. Veel mensen hebben erg leuke ideeën die we hebben mogen uitvoeren. Vaak gepaard met een foto moment wordt deze rondrit een blijvende herinnering.

Verjaardagen

Happy Birthday! Een Sweet Sixteen, of een andere speciale leeftijd? Of gewoon iemand die alles al heeft? Met een limo van Big-Limo Limousines maken we van elke verjaardag een feestje! Trek die fles champagne maar open.

Vrijgezellenfeest

Wij hebben alles al meegemaakt bij Big-Limo Limousines als het om een vrijgezellenfeest gaat. Laat ons de dag maar compleet maken en laat die strippers maar komen. Of gaan we naar een paintbalveld om te schieten op een vrij gezellige konijnenpak?

Schoolgala's

Een verpletterende indruk maken op je (eindexamen)gala? Dat doe je door in stijl aan te komen met een van onze limousines! Of je nu met 2 of 16 personen bent, er is altijd een passend oplossing. 

Concerten

Terwijl je naar een concert onderweg bent, geniet je alvast van zijn nummers over de high-end audio systeem aan boord van een van onze limousines. Je komt al helemaal in de stemming en komt ook nog eens in stijl aan!

Sweet 16

De leeftijd van 16 jaar bereiken is tegenwoordig een gedenkwaardige dag, waarbij uw kind in het midden van de belangstelling staat. Een limousine maakt zo’n mijlpaal helemaal compleet en u kunt uiteraard ook voor een roze limousine kiezen!

Shopping tour

Shop til you drop! Wij vervoeren je zo dicht als mogelijk naar de winkels waar je moet zijn. Onderweg kun je met je vriendinnen en of vrienden je nieuwste aanwinsten bekijken in de limousine met een fles bubbels erbij.

Theater

Uw avondje uit in stijl naar een theater begint als de Limousine bij u thuis voor komt rijden. Uw gasten staan versteld omdat ze dachten in uw auto te worden vervoerd. Terwijl u de champagne al ontkurkt is uw gezelschap nog vol van de komst van onze Limousine van Big-Limo. Uw theater avond is begonnen!

Begrafenis / Crematie

Big-Limo beschikt over een Hummer Limousine waarbij uw dierbare mee in de Limousine gaat, zodat u met de kist / mand, geheel in privé sfeer de laatste rit kunt maken. Het is een mogelijkheid waar niemand snel aan denkt, maar deze laatste rit wordt ook door ons op deze manier een waardevolle herinnering!

Filmopnames

De limousines van Big-Limo komen vaker dan u denkt voor in reclames en films. Wij hebben veel ervaring met het maken van filmopnames, maar ook voor het maken van promotie films op locatie. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de limousine op elk gewenste plek wordt gemanoeuvreerd tijdens de opname.

Jubilaris / medewerker van het jaar

Steeds vaker worden wij gevraagd om een medewerker van het jaar te vervoeren naar het werk vanaf huis en weer terug. Onderlinge competitie verhoogd de productiviteit. Dit begon in het verleden met een jubilaris van een medewerker. Big-Limo Limousines zorgt dat u uw medewerkers in stijl beloond en u verhoogd uw productiviteit op de werkvloer.

Vliegveld Transfers

Laat uw Airport Transfer tot een aangename verrassing omtoveren! Aan boord van onze limousine staat de gekoelde fles bubbels (ook alcoholvrij mogelijk) en frisdranken voor u klaar! De koffers zorgen wij wel voor!

Geboorterit

De presentatie van uw gezinsuitbreiding wordt een beleving met een limousine van Big-Limo. Wij maken van dit moment een herinnering! Beschuit met muisjes in de limousine, de naam van uw kind op de limousine, niets is te gek, vraag naar de mogelijkheden.

Alleen de beste gekwalificeerde chauffeurs

Onze chauffeurs zijn uitstekende gastheren. Daarnaast beschikken zij zoals u mag verwachten over alle benodigde certificaten. De chauffeurs worden jaarlijks getraind en op hun kwaliteiten beoordeeld. Ook onze klanten zijn tevreden over deze gastheren zoals te lezen in onze reviews!

Boek Nu